Презентація індивідуальних можливостей Еразмус+ в межах Мистецького пленеру «Культурна мозаїка» за підтримки ЄС (08.07.2023 р., м. Київ)

В межах комунікаційної кампанії “Разом творимо. Разом зберігаємо” 8 липня з2023 р. у Києві за підтримки ЄС відбувся мистецький пленер «Культурна мозаїка». У заходи взяли участь митці, працівники культури та креативних індустрій, а також всі охочі побачити виставку фонду ALIPH про збереження культурної спадщини України під час війни, та взяти участь в цікавих майстер-класах, ознайомитись з грантовими можливостями від ЄС.

Захід також складався з частини лекторію та простору можливостей в межах якого Катерина ЖДАНОВА, менеджер НЕО в Україні провела презентацію “Презентація програми Еразмус+: освітні можливості для українських митців і творчої молоді”. Спікер представила Програму Еразмус+ на 2021-2027 рр., ключові напрями та пріорітети у сферах освіти, молоді та спорту, та зосередила увагу на індивідуальних можливостях. Під час презентації спікер розповіла про можливості обмінів на навчання та спільні магістерські програми Еразмус Мундус, молодіжні обміни та волонтерство, а також на можливостях співпраці для молодіжних організацій та нові конкурси 2024 р.

Попередня Літня школа для вчителів сфери шкільної освіти «Європейська якість навчання ...